Etusivulle

Alakategoriat

 • Saunat

  Suomalaiset saunat nautinnollisiin löylyihin

  lauteet

  Saunoja laatutietoisille asiakkaille

  Sauna on ollut kautta aikojen suomalaisen elämän sydän. Myös Nettihirren saunat on suunniteltu toimimaan oman ympäristönsä sydäminä. Ne tarjoavat elämyksiä ja nautintoa vaativillekin asiakkaille. Sen lisäksi, että saunat näyttävät hyviltä, niissä on myös ihanat löylyt.

  Saunan pitää olla myös tukeva ja kestävä ja kaikki Nettihirren saunat täyttävät kovatkin laatuvaatimukset. Erittäin vaativalle asiakkaalle suosittelemme saunojemme materiaaliksi kestävää lamellihirttä, jota on tarjolla kaikkiin hirsisaunavaihtoehtoihimme.

  Saunojen hirsimateriaali on Suomen metsissä kasvanutta kuusipuuta. Saunoissamme voit tuntea Suomen luonnon ja olla ylpeä maamme osaamisesta puurakentamisessa. Saat laatua johon et pety.

 • Lomamökit

  Lomamökit

  kaunis ikkunanäkymä

  Nettihirren lomamökit tuovat viihtyvyyden keskelle luontoa

  Haluatko oman keittiön keskelle luontoa? Vai haaveiletko enemmän olohuoneesta tai pienestä kodikkaasta tupakeittiöstä parvella?

  Nettihirren mökit on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Teemme lomakäyttöön rakennuksia, joiden tärkein tehtävä on saada sinut kokemaan olosi hyväksi. Mallistostamme löytyy pieniä metsämökkejä ja isompia huvilakokonaisuuksia.

  Haluatpa pienen tai ison rakennuksen, voit olla varma että suomalaisesta puusta ammattitaidolla tehty lomamökki on paikka jossa on helppo viihtyä.

 • Varastot

  Toimivat ja laadukkaat varastorakennukset

 • Autotallit

  Nettihirren autotallit toimitetaan pääsääntöisesti runkorakenteisina Precut-paketteina. Niiden pystyttäminen on helppoa ja laatu erinomainen. Suunnittele tarvittaessa myös oma mallisi ja tilaa se meiltä.

 • Oheistuotteet
 • Asiakaskohtaiset mallit

  Seuraavat rakennukset on suunniteltu ja toimitettu asiakkaan toiveiden mukaan.

  Ratkaisut ovat usein sen verran yksilöllisiä että rakennuksia ei ole lisätty yleiseen mallistoon.

 • hirsivahvuuden mukaan

  Toimituksemme alkavat pelkästä hirsikehikosta. Lisätarvikkeet voit aina tilata myyntipalvelustamme.

 • Muut

Aktiiviset suodattimet