Siesta 20 - Asiakaskohtainen muutosmalli

Asiakaskohtainen muutosmalli Siesta-20 saunarakennuksesta. Erona perusmalliin erilainen ikkunoiden sijoittelu etuseinään.

Rakennuksen alkuperäinen hirsiprofiili 92x145 on poistunut valikoimista

Olemme päivittäneet hirsiprofiilitarjontaamme. Profiili 92x145, jolla tämä kehikko on salvostettu on poistunut valikoimistamme. Tästä syystä tuotteelle ei näy hintaa eikä sitä voi tilata verkkokaupan kautta. Tarjolla on kuitenkin useita hyvin sopivia hirsivaihtoehtoja.

Voit edelleen tilata rakennuksen myyntipalvelumme kautta vaihtoehtoisista hirsiprofiileista. Myyntipalveluun saat yhteyden soittamalla 040-7780034 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: kysy@nettihirsi.fi

Tarjolla olevien hirsiprofiilien hinnat näet kehikon osuudelle alempaa.

Saunamökki Siesta 20

Asiakaskohtainen muutosmalli - 92 mm hirsivahvuus

Kuvissa näkyvä pihasauna on asiakkaan toiveiden pohjalta muokattu saunarakennus. Verrattuna perusmalliin etuseinän oven ja ikkunan paikka tehtiin asiakkaan toiveiden mukaan. Sijoittelussa otettiin huomioon rakennukseen tuleva sivuterassi ja sen vaikutukset kokonaisuuteen. Myös takaseinän ikkunat jätettiin pois.

Rakennus toimii hyvänä esimerkkinä siitä, että kaikki mallimme ovat muokattavissa myös ikkuna- ja oviaukkojen sijoittelun suhteen.

Rakennuksen valokuvat

Pihasaunan on kuvannut Kimmo Nurminen Vasta Films Oy:stä. Valokuvia on hieman jatkokäsitelty ja rajattu kuvaamisen jälkeen Nettihirren oman kuvankäsittelytiimin voimin. Vasta Films Oy:n toimenkuvaan kuuluvat rakennuskuvakset kiinteistövälittäjille sekä ilmakuvina, että tavanomaisina valokuvina. Alapuolelta löytyy vielä linkki yrityksen kotisivuille. 

 

Myynti

Rakennuksen hinnoittelu noudattaa aika lähelle perusmallin hinnoittelua. Mallin voi toki tilata myös tällaisena myyntipalvelumme kautta. Valmistetaan aina tilauksesta.

Lisätiedot

log_profile
92x145
log_meters
510

Hirsitoimituksen sisältö

Nettihirren kaikki rakennukset on mahdollista tilata myös pelkkänä hirsitoimituksena. Hirsitoimitukseen kuuluu aina tavanomainen suunnittelu ja itse hirsitoimitus

Suunnittelu

 • Rakennuslupakuvista seuraavat:
  • Julkisivukuvat
  • Leikkauskuva
  • Pohjakuva
 • Perustuspilareiden sijoittelu pilariperustukselle
 • Seinäkohtaiset hirsikuvat
 • Pystytysohjeet

Asemapiirustuksen teko ja mahdolliset maaperään liittyvät perustussuunnitelman jäävät asiakkaan vastuulle.

Rakennuksen hirsiprofiili on poistunut valikoimista

Rakennuksen hirsiprofiili on ollut 92x145

Olemme päivittäneet hirsiprofiilitarjontaamme. Profiili, jolla tämä kehikko on salvostettu on poistunut valikoimistamme.

Toimitamme kuitenkin edelleen hirsikehikoita samalla pohjaratkaisuilla muista hirsiprofiileista.

Tarkasta vaihtoehtoisten hirsiprofiilien hinnat ja varmista rakennuksen soveltuvuus vaihtoehtoisiin hirsiprofiileihin myyntipalvelustamme


Kehikon hirsimäärä

Kehikossa on tällä hetkellä nykyprofiililla hirsiä 510 metriä.

Jos kaikki hirret asetettaisiin yhtenäiseksi seinäpinnaksi, syntyvän seinäpinnan koko olisi neliöinä 67.32 m2. Tätä neliömäärää käytetään kustannusten arvioimisen lähtökohtana tilanteissa, joissa hirsikehikko halutaan hankkia erilaisesta hirsiprofiilista.

Hirsikehikon arvioidut hinnat vaihtoehtoisille hirsivahvuuksille

Rakennuksemme voidaan toteuttaa myös erilaisista hirsivahvuuksista. Tämän rakennuksen hirsikehikon hinta olisi ollut eri hirsiprofiilien ja nurkkatyyppien kohdalla karkeasti laskettuna seuraava:

70 mm massiivihirsi (70x145)
 • 6665 euroa ristinurkkasalvoksella.
92 mm massiivihirsi (92x170)
 • 8617 euroa ristinurkkasalvoksella.
90 mm lamellihirsi (90x195)
 • 9492 euroa ristinurkkasalvoksella.
 • 10441 euroa lohenpyrstösalvoksella.
136 mm lamellihirsi (136x244)
 • 12656 euroa ristinurkkasalvoksella.
 • 13922 euroa lohenpyrstösalvoksella.
204 mm lamellihirsi (204x244)
 • 18917 euroa ristinurkkasalvoksella.
 • 20809 euroa lohenpyrstösalvoksella.

Vaihtoehtoisten hirsivahvuuksien hintojen arvio perustuu oletukseen, että hirsivahvuuden muutos ei vaikuttaisi tarvittavaan hirsimäärään seinäneliöinä laskettuna.

hirsiprofiilin muuttuessa rakennusta joudutaan kuitenkin tavanomaisesti hieman muuttamaan. Muutoksia voi syntyä esimerkiksi seinäkorkeuksiin, kattokulmiin, kantavien rakenteiden vahvuuksiin ja terassiosien muotoiluihin. Arviohinnoissa ei ole huomioitu myöskään muita tarvikkeita, kuten joissakin hirsikehikoissa tarvittavia liimapuupalkkeja tai pilareita.

Tästä syystä arvioidut hinnat ovat suuruusluokaltaan oikeita, mutta hirsimäärän muutoksen ja mahdollisten lisätarvikkeiden hintavaikutus selviää vasta toteutusvaiheessa.

Myös nurkkatyypillä on merkitystä hirsimäärään. Tavallinen ristinurkka vaatii enemmän hirsimetrejä, koska myös nurkkaylitysten toteuttamiseen tarvitaan hirsiaihoita. Lohenpyrstösalvoksien kohdalla hirsimäärä tavallisesti hieman vähenee, koska nurkkaylityksiin ei mene puutavaraa.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan rakennuksen vaihtoehtoisista hirsivahvuuksista, pyydämme olemaan yhteydessä myyntipalveluumme. Hirsivahvuuksien muuttamiseen löytyy tavanomaisesti kyllä ratkaisuja ja myyntipalvelumme osaa usein arvioida muutoksien vaikutukset rakennuskohtaisesti.