Miten tilaan Nettihirren tuotteen?

Tuotteemme tilataan sähköpostilla osoitteesta

tai puhelimella numerosta 040-7780034.

Samalla tavalla voit myös kysyä vapaasti lisätietoa haluamastasi tuotteesta.

Miten tilausprosessi etenee?

Varmistamme aina sähköpostilla tulevat yhteydenotot ja varmistamme vähintään tilauksen ajankohdan ja toimitusosoitteen.

Kun yksityiskohdat ovat selvillä ja sovittuna lähetämme tilausvaiheen laskun sähköpostilla. Tilausvaiheen laskun maksaminen toimii asiakkaan puolelta tilausvahvistuksena, jonka jälkeen tuotanto lähtee käyntiin.

Seuraavat laskuerät tapahtuvat tuotteen valmistuttua sekä toimituksen jälkeen.

Miten valitsen oikean toimituslaajuuden?

Toimituksiin kuuluu aina vähintään hirsikehikko ja suunnittelu.

Hirsitoimitus on hinnoiteltuna tuotesivuilla eri hirsiprofiilien mukaan kun tuotesivua selataan alas. Muiden tarvikkeiden hintaa ei vielä näy nettisivuilla.

Ovi- ja ikkunatarjouksen sekä tarjouksen muusta puutavarasta toimitamme erikseen sähköpostin välityksellä kun varmistamme halutun toimitussisällön.

Mitä vaihtoehtoja toimitussisältöön on?

Ovet ja ikkunat toimitetaan usein puuvalmiina, mutta voimme toimittaa myös huoltovapaampia puualumiinipinnalla olevia ovia ja ikkunoita. Ovet saa aina myös halutessaan umpinaisina / ikkunallisina toiveen mukaan.

Puutavaratoimituksen sisältö riippuu usein siitä halutaanko rakennuksesta eristetty vai jätetäänkö rakennus kylmäksi. Myös haluttu kattovaihtoehto vaikuttaa puutavaratoimitukseen, koska peltikaton alusrakenne on erilainen kuin huopakaton alusrakenne.

Kuulostaa liian vaikealta

Sitä varten autamme sinua tekemään oikeat valinnat ja haluamme ohjata hyvän asiakaspalvelun kautta koko tilausprosessin läpi.