Kultakettu 7 - Kanalamalli - 58 mm

Kultakettu 7 pihavarasto kanalakäyttöön. Kerrosala 7.0 m2.

Rakennuksen alkuperäinen hirsiprofiili 58x145 on poistunut valikoimista

Olemme päivittäneet hirsiprofiilitarjontaamme. Profiili 58x145, jolla tämä kehikko on salvostettu on poistunut valikoimistamme. Tästä syystä tuotteelle ei näy hintaa eikä sitä voi tilata verkkokaupan kautta. Tarjolla on kuitenkin useita hyvin sopivia hirsivaihtoehtoja.

Voit edelleen tilata rakennuksen myyntipalvelumme kautta vaihtoehtoisista hirsiprofiileista. Myyntipalveluun saat yhteyden soittamalla 040-7780034 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: kysy@nettihirsi.fi

Tarjolla olevien hirsiprofiilien hinnat näet kehikon osuudelle alempaa.

Kultakettu 7 pihavarasto

Asiakkaallemme toimitettu pihavarasto Kultakettu 7. Seinämateriaalina on 58 mm hirsi. Kehikko toimitettiin ikkunattomana versiona ja asiakas on lisännyt ikkunat jälkiasennuksena. Asiakas toteutti myös sisäpuolisen eristyksen.

Tässä vielä asiakkaalta saatu palaute:

"Saa käyttää referenssinä. Hyvin on toiminut ja asukit ovat viihtyneet. Lisättiin pari ikkunaa kuten kuvista näkyy. Ja eristettiin kun on meillä myös talvikäytössä. Hyvin pysyi lämmöt viime talvena. Ainoa muutos mitä näin jälkikäteen tekisi on että ovi saisi mielellään olla enemmän päädyssä, helpottaisi sisustamista. Vinkkinä vaan kun seuraavan kerran myytte kanalan 😆"

Lisätiedot

log_profile
58x145
log_meters
198.0
kerrosala
6.997

Hirsitoimituksen sisältö

Nettihirren kaikki rakennukset on mahdollista tilata myös pelkkänä hirsitoimituksena. Hirsitoimitukseen kuuluu aina tavanomainen suunnittelu ja itse hirsitoimitus

Suunnittelu

 • Rakennuslupakuvista seuraavat:
  • Julkisivukuvat
  • Leikkauskuva
  • Pohjakuva
 • Perustuspilareiden sijoittelu pilariperustukselle
 • Seinäkohtaiset hirsikuvat
 • Pystytysohjeet

Asemapiirustuksen teko ja mahdolliset maaperään liittyvät perustussuunnitelman jäävät asiakkaan vastuulle.

Rakennuksen hirsiprofiili on poistunut valikoimista

Rakennuksen hirsiprofiili on ollut 58x145

Olemme päivittäneet hirsiprofiilitarjontaamme. Profiili, jolla tämä kehikko on salvostettu on poistunut valikoimistamme.

Toimitamme kuitenkin edelleen hirsikehikoita samalla pohjaratkaisuilla muista hirsiprofiileista.

Tarkasta vaihtoehtoisten hirsiprofiilien hinnat ja varmista rakennuksen soveltuvuus vaihtoehtoisiin hirsiprofiileihin myyntipalvelustamme


Kehikon hirsimäärä

Kehikossa on tällä hetkellä nykyprofiililla hirsiä 198.0 metriä.

Jos kaikki hirret asetettaisiin yhtenäiseksi seinäpinnaksi, syntyvän seinäpinnan koko olisi neliöinä 26.14 m2. Tätä neliömäärää käytetään kustannusten arvioimisen lähtökohtana tilanteissa, joissa hirsikehikko halutaan hankkia erilaisesta hirsiprofiilista.

Hirsikehikon arvioidut hinnat vaihtoehtoisille hirsivahvuuksille

Rakennuksemme voidaan toteuttaa myös erilaisista hirsivahvuuksista. Tämän rakennuksen hirsikehikon hinta olisi ollut eri hirsiprofiilien ja nurkkatyyppien kohdalla karkeasti laskettuna seuraava:

70 mm massiivihirsi (70x145)
 • 2587 euroa ristinurkkasalvoksella.
92 mm massiivihirsi (92x170)
 • 3345 euroa ristinurkkasalvoksella.
90 mm lamellihirsi (90x195)
 • 3685 euroa ristinurkkasalvoksella.
 • 4054 euroa lohenpyrstösalvoksella.
136 mm lamellihirsi (136x244)
 • 4914 euroa ristinurkkasalvoksella.
 • 5405 euroa lohenpyrstösalvoksella.
204 mm lamellihirsi (204x244)
 • 7344 euroa ristinurkkasalvoksella.
 • 8079 euroa lohenpyrstösalvoksella.

Vaihtoehtoisten hirsivahvuuksien hintojen arvio perustuu oletukseen, että hirsivahvuuden muutos ei vaikuttaisi tarvittavaan hirsimäärään seinäneliöinä laskettuna.

hirsiprofiilin muuttuessa rakennusta joudutaan kuitenkin tavanomaisesti hieman muuttamaan. Muutoksia voi syntyä esimerkiksi seinäkorkeuksiin, kattokulmiin, kantavien rakenteiden vahvuuksiin ja terassiosien muotoiluihin. Arviohinnoissa ei ole huomioitu myöskään muita tarvikkeita, kuten joissakin hirsikehikoissa tarvittavia liimapuupalkkeja tai pilareita.

Tästä syystä arvioidut hinnat ovat suuruusluokaltaan oikeita, mutta hirsimäärän muutoksen ja mahdollisten lisätarvikkeiden hintavaikutus selviää vasta toteutusvaiheessa.

Myös nurkkatyypillä on merkitystä hirsimäärään. Tavallinen ristinurkka vaatii enemmän hirsimetrejä, koska myös nurkkaylitysten toteuttamiseen tarvitaan hirsiaihoita. Lohenpyrstösalvoksien kohdalla hirsimäärä tavallisesti hieman vähenee, koska nurkkaylityksiin ei mene puutavaraa.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan rakennuksen vaihtoehtoisista hirsivahvuuksista, pyydämme olemaan yhteydessä myyntipalveluumme. Hirsivahvuuksien muuttamiseen löytyy tavanomaisesti kyllä ratkaisuja ja myyntipalvelumme osaa usein arvioida muutoksien vaikutukset rakennuskohtaisesti.