Hirsikalusto Höytiäinen - Pöytäkalustot käyttövalmiina Katso suurempana

Hirsikalusto Höytiäinen

Toimiva ja siisti hirsikalusto.

Tiedot

  • 70 mm

Hirsikalusto Höytiäinen

Hirsikalusto Höytiäinen on nimetty ensimmäisen tilaajansa, Grilli-Kahvio Höytiäisentuvan mukaan. Alkukeväästä 2016 saimme mielenkiintoisen projektin, jossa ravintolaan piti suunnitella uudet pöytäkalustot jotka on tukevia ja hyviä istua. Päätimme, että näiden pitää olla toimivia ja suunnitteluvaiheessa kalustoa koeistuttiin ja muokattiin kunnes löytyi erinomainen ratkaisu.

Myös Höytiäisentupa oli mukana suunnitteluprosessissa ja lopputuloksen voikin sanoa syntyneen yhteistyönä.

Toimitussisältö:

Hirsikaluston runkona toimii 70 mm paksuinen, tukeva kuusihirsi, joka toimitetaan osina. Toimitus sisältää pakkauksen ja paketoinnin.

Toimituksen voi tilata kahdessa toimituslaajudessa. Joko pelkkänä hirsikehikon toimituksena tai sitten yhdistelmänä jossa on mukana hirret ja pöydän ja penkkiosioiden kansilaudat. 

  • Hirsikaluston hirsirunko, 70 mm kuusihirsi
  • Penkkien ja pöydän kansilankut (lisähintainen optio)
  • Pystytysohjeet
 

Malli koeistuttavissa avoimessa kahviossa

Hirsikalusto on aktiivisessa käytössä Grilli-Kahvio Höytiäisentuvassa Kontiolahdella osoitteessa Satamatie 4. Siellä voi käydä vapaasti tutustumassa sekä kahvion tarjontaan että hirsikaluston tukevuuteen.

Toimitusaika ja tapa

Hirsikalusto valmistetaan aina tilauksesta ja toimitetaan osina. Tuote on kuitenkin nopea valmistaa, joten tuotetta on tavallisesti saatavilla 1-2 viikon toimitusajalla. Tuotteen pienen koon takia se voidaan toimittaa käsinpurkuna / perälavapurkuna. Tuotteen saa myös noutaa tehtaalta Vetelistä. Rahti veloitetaan tuotteen osalta jälkikäteen toteutuneen perusteella.

 

 

Lähetä sähköpostia