Siesta 20 muutosmalli 92 mm hirrellä - Valokuva etuvasemmalta Katso suurempana

Siesta 20 - Asiakaskohtainen muutosmalli

Asiakaskohtainen muutosmalli Siesta-20 saunarakennuksesta. Erona perusmalliin erilainen ikkunoiden sijoittelu etuseinään.

Tiedot

Saunamökki Siesta 20

Asiakaskohtainen muutosmalli - 92 mm hirsivahvuus

Kuvissa näkyvä pihasauna on asiakkaan toiveiden pohjalta muokattu saunarakennus. Verrattuna perusmalliin etuseinän oven ja ikkunan paikka tehtiin asiakkaan toiveiden mukaan. Sijoittelussa otettiin huomioon rakennukseen tuleva sivuterassi ja sen vaikutukset kokonaisuuteen. Myös takaseinän ikkunat jätettiin pois.

Rakennus toimii hyvänä esimerkkinä siitä, että kaikki mallimme ovat muokattavissa myös ikkuna- ja oviaukkojen sijoittelun suhteen.

Rakennuksen valokuvat

Pihasaunan on kuvannut Kimmo Nurminen Vasta Films Oy:stä. Valokuvia on hieman jatkokäsitelty ja rajattu kuvaamisen jälkeen Nettihirren oman kuvankäsittelytiimin voimin. Vasta Films Oy:n toimenkuvaan kuuluvat rakennuskuvakset kiinteistövälittäjille sekä ilmakuvina, että tavanomaisina valokuvina. Alapuolelta löytyy vielä linkki yrityksen kotisivuille. 

 

Myynti

Rakennuksen hinnoittelu noudattaa aika lähelle perusmallin hinnoittelua. Mallin voi toki tilata myös tällaisena myyntipalvelumme kautta. Valmistetaan aina tilauksesta.

Lähetä sähköpostia