Hirsikehikot erillistilauksena

Haluatko tilata pelkästään hirsikehikon? -Nyt sekin on mahdollista.

Meidän asiakkaillamme on usein tilanteita, että rakennusmateriaalia on jäänyt yli edellisistä projekteista tai halutaan käyttää tuttua lähiseudun kauppiasta. Tällöin voit valita meiltä toimitussisällön myös mahdollisimman pelkistetysti.

Hirsivaihtoehtoja kehikkoihin 

Valmismallien hirsikehikot

Kaikista valmismalleistamme on mahdollista tilata myös pelkät hirsikehikot. Mallistomme ja kotisivumme yleisesti on suunniteltu siten, että asiakas saa tuotesivuilta kokonaiskuvan rakennuksen materiaalikustannuksista. Sen takia kaikkia hirsikehikoita ei ole aina hinnoiteltu erikseen.

Kaikista tuotteista saa kuitenkin tarjoukset myös pelkistä hirsikehikoista. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä myyntipalveluumme niin laskemme sinulle hinnan.

Vaikka haluaisit toimitukseen pelkän hirsirungon, niin silti on hyvä miettiä etukäteen, että minkälainen rakenne piharakennukseesi tulee kokonaisuutena. Yksilölliset hirsikehikot

Hirsikehikot omilla mitoilla ovat joskus vaikeita löytää. Jos etsit itse suunnittelemaasi rakennukseen hirsitoimittajaa kannattaa ehdottomasti pyytää tarjous. Olemme toteuttaneet lukuisia toimituksia myös täysin omien toiveiden ja ajatusten mukaan toteutettuina.

Rakennukset mallinnetaan kotimaisella ohjelmistolla nimeltä Vertex ja niistä voidaan helposti tehdä juuri sinun näköiset.

Lisätietoa yksilöllisten rakennusten suunnittelusta löytyy heti sivuiltamme Yksilöllisten rakennusten kohdasta. 

Pienet hirsikehikot

Pienten hirsikehikoiden kohdalla toimitus onnistuu joko noutona omalla peräkärryllä tai toimituksena käsinpurkuna. Alla olevassa kuvassa on pienen puuceen (1.3 m x 1.3 m) hirsikehikko. Jo hyvinkin pienen rakennuksen runko muodostaa yllättävän ison paketin. Jos haluat noutaa tuotteen peräkärryllä, ilmoitathan meille peräkärryn kantavuuden. Tarvittaessa tuote voidaan jo pakatessa paketoida kuljetusta ajatellen.

Pienen Puuceen hirsikehikko

Isommat hirsikehikot

Suurempien rakennusten hirsikehikot on käytännössä aina kuljetettava kuorma-autolla ja purettava hiab-nosturilla tai purkamiseen tarkoitetulla trukilla tai traktorilla. Paketit mitoitetaan painoltaan yleensä 2000-3000 kilon väliin. Paketin pituuden määrää rakennuksen pisimmät hirret.

Ukko saunan lamellihirsikehikkoa 92 mm hirrestä

Hirsikehikkojen pakkaus

Hirsikehikot paketoidaan siten, että niitä voidaan säilyttää lyhytaikaisesti myös ulkotiloissa. Käytettävä pakkausmuovi on laadukasta, mutta pidempiaikaista ulkovarastointia varten paketit kannattaa suojata myös ylimääräisellä pressulla. Lisäksi on oltava huolellisia siitä, että paketti ei ole kosketuksissa maahan myöskään päädyistään.
 
Hirsikehikko pakattuna säänkestäviin muoveihin 
 


Lähetä sähköpostia