Toimitusehdot

Voimassa 13.04.2023 alkaen

Verkkokauppa

Nettihirsi.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tilauksen syntyessä sopimus syntyy Findico OY:n (y-tunnus 2218748-6) ja kuluttajan välille.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Verkkokaupasta tilaaminen 

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua kaikessa rauhassa, että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia. Tuotteita voi myös lisätä ja poistaa ostoskorista täysin vapaasti. Tilaaminen tapahtuu vasta maksutavan valinnan ja tilauksen vahvistamisen jälkeen.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteutuu eri yhteistyökumppaneiden kautta. Verkkopankkimaksut toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 21966066) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. 

Checkout Finland OY:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. 

Luottokorttimaksut kulkevat PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. kautta, joka on rekisteröity Luxemburgiin. Everyday luottomaksusta vastaa OPR-Vakuus Oy (Y-tunnus 1993902-6)

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard)
Korttimaksujen välittäjänä toimii PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A

Ennakkomaksu

Mikäli maksutavaksi valitaan ennakkomaksu tilisiirrolla, on tilaus voimassa ainoastaan, mikäli tilausmaksu suoritetaan 7 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Muussa tapauksessa tilaus katsotaan automaattisesti irtisanotuksi.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut riippuvat rahtialueesta. Käyttämämme verkkokauppa-alusta ei tue kunnolla tuote ja rahtialuekohtaisia toimituskuluja, joten rahtien osuuksissa voi olla sekaannuksia. Isommissa toimituksissa rahtii pitää aina tilata erikseen valitsemalla toimitusalueen mukaan. Rahti-alueet näet kohdasta rahtialueet.

Voit myös valita käytännön, jossa rahtikulut veloitetaan läpilaskuna toteutuneen kustannuksen perusteella kertoimella 1.1.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 4-8 viikkoa. Koska suurin osa tuotteista valmistetaan vasta tilauksesta, toimitusaikoihin tulee luonnolista vaihtelua. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusaika-arviot ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista emmekä alihankintayritysten toimitusviiveistä johtuvista viivästymisistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 30 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (www.kuluttajariita.fi tai p. 029 566 5200).

Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään ensijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Ratkaisemattomat riita-asiat käsitellään Kokkolan käräjäoikeudessa.

*Inhimilliset virheet ja selvät hintavirheet

Mikäli nettikaupan sivuille on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä väärää tietoa, on Findico OY:llä oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä kuluttajalla että Findico OY:llä oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on kuitenkin ilmoitettava toista sopijapuolta viipymättä virheen huomaamisen jälkeen.

Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit 
- jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan 
- jos tuhansien eurojen arvoisen piharakennuksen hinnaksi ilmoitetaan esim. 150 euroa.

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteissa ostaja vastaa rahtikustannuksista. 

Tilauksen peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita.

Palautusosoite:
Palautusosoite selvitetään tapauskohtaisesti ja voi vaihdella riippuen siitä, missä tehtaassa hirret on salvostettu.